Чланци

  •  


  • 10. октобар 2006.
  • Српски кувари укрштају варјаче

    БЕОГРАД – Асоцијација шефова – кувара Србије, која окупља седамдесетак врхунских српских кувара, представиће своје умеће на Сајму прехране у Новом Саду. Током „Гастро фестифала“ на Сајму прехране, од четвртка 12. октобра, врхунски кувари Србије такмичиће се за престижну награду Златни кувар Србије, први пут у историји српске гастрономије, пред еминентним међународним жиријем, изјавио је на конференцији за новинаре председник те асоцијације Ђорђе Костић. Он је рекао да ће врхунски кувари своје знање представити „отворено, пред посетиоцима и жиријем“, а готова јела оцењиваће врхунски међународни гастрономски стручњаци.

     

  • БЕТА
  • Чланци

Партнери

Место за банер партнера асоцијације

Пријатељи

Место за банер пријатеља асоцијације

Место за банер пријатеља асоцијације